Κατηγορίες

Μέλη

 

 

 

 

 

 

 

 

Τρόποι πληρωμής

 

Για την ολοκλήρωση των αγορών σας, υπάρχουν πέντε διαφορετικοί  τρόποι πληρωμής για διευκόλυνση σας:


1) Pay Pal    (Ο πλέον διαδεδομένος τρόπος για συναλλαγές μέσω διαδικτύου!)

2) Πιστωτική Κάρτα

3) Προπληρωμένη Κάρτα ( μπορείτε να ζητήσετε από την τράπεζα σας να σας δώσει μια πιστωτική με το     συγκεκριμένο ποσό της προσφοράς που έχετε επιλέξει σε περίπτωση που δεν έχετε πιστωτική κάρτα )

4) Κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό της Arthromed Plus

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ Αρ.λογαριασμού  87840000480

5) Αντικαταβολή μέσω courier

1) Paypal

 

Πως να δημιουργήσετε  λογαριασμό paypal:

Α. Μπαίνουμε στο paypal. Πάνω δεξιά πατάμε το «sign-up» και επιλέγουμε τύπο εγγραφής. Αν θέλετε απλά να αγοράζετε on line επιλέγετε το standard = κανονικό.

Συνεχίζετε βάζοντας τα στοιχεία σας. Όταν φτιάχνετε λογαριασμό χρειάζεται να αναγράφετε τα πραγματικά στοιχεία σας. Έχετε, λοιπόν, φτιάξει έναν λογαριασμό paypal. Είστε απόλυτα ασφαλείς στις συναλλαγές σας με το paypal.

Β. Πατώντας στο Profile – Προφίλ θα δείτε πολλές εργασίες που μπορείτε να κάνετε όσον αφορά στον λογαριασμό σας. Κάτω από την περιοχή Αccount Ιnformation­ = Ενημέρωση Λογαριασμού, θα επιλέξετε τη διεύθυνση κατοικίας και, αν θέλετε, και το τηλέφωνο.

Δίπλα, στο Financial information = Οικονομικές πληροφορίες, θα πάτε Credit/Debit Cards = Πιστωτικές / Χρεωστικές Κάρτες  και θα βάλετε τον αριθμό της κάρτας σας.

Μπορείτε να βάλετε είτε χρεωστική, είτε πιστωτική. Εδώ, θα υποθέσουμε ότι έχετε μόνο χρεωστική electron visa. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να γίνεται και πιστοποιημένο μέλος. Το paypal  θα σας χρεώσει ένα μικρό ποσό (περίπου 3€) στην κάρτα. Μόλις έρθει η μηνιαία αναφορά λογαριασμού, θα σας ζητηθεί από to paypal ένας αριθμός που βρίσκεται στην αναφορά. Όταν το βάλετε θα είστε πιστοποιημένο (verified) μέλος και το ποσό που χρεωθήκατε θα σας επιστρέψει στο λογαριασμό του paypal.

Επίσης, σε περίπτωση που έχετε κάποια χρήματα στο paypal, αλλά, δεν επαρκούν για κάποια αγορά σας, αυτομάτως θα αφαιρεθούν από τον τραπεζικό λογαριασμό μέσω της χρεωστικής. Μπορείτε επίσης – ειδικά, αν έχετε σκοπό να χρησιμοποιήσετε το paypal και για πωλήσεις- να συνδέσετε κι έναν λογαριασμό τράπεζας. Απαραίτητο είναι να γνωρίζετε τον ΙΒΑΝ αριθμό (βρίσκεται στην πρώτη σελίδα του βιβλιαρίου σας).

Αυτά είναι τα βασικά για να έχετε έναν λογαριασμό στο paypal έτοιμο για αγορές ή πωλήσεις.

*F1 Θα βρείτε τις υποσημειώσεις στο τέλος της ενημέρωσης.

2) Πιστωτική Κάρτα

 

1.Πριν εισάγετε τον αριθμό της πιστωτικής σας κάρτας σε μία ιστοσελίδα θα πρέπει πρώτα να ελέγχετε το πιστοποιητικό ασφαλείας της ιστοσελίδας. Όλες οι ιστοσελίδες που   επιτρέπουν συναλλαγές μέσω πιστωτικών καρτών θα πρέπει να διαθέτουν ένα έγκυρο πρωτόκολλο ασφαλείας όπως τα SSL και SET, τα οποία βεβαιώνουν ότι οι πληροφορίες της πιστωτικής σας κάρτας κρυπτογραφούνται πριν από τη μεταβίβασή τους.

2.Η διεύθυνση της συγκεκριμένης σελίδας του δικτυακού τόπου στην οποία θα κληθείτε να εισάγετε τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας, θα πρέπει να ξεκινάει με τα γράμματα https:// ,  αντί για τα γράμματα http:// . Αυτό εξασφαλίζει ότι η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί μία ασφαλή σύνδεση.

3.Πριν από την πραγματοποίηση της πληρωμής, ο καταναλωτής θα πρέπει να ενημερώνεται αναλυτικά για όλους τους όρους της συναλλαγής, όπως η τελική τιμή, η μέθοδος αποστολής, το δικαίωμα υπαναχώρησης, καθώς και η πολιτική επιστροφών και ακυρώσεων. *F1. Προσοχή στα e-mail που υποστηρίζουν ότι προέρχονται από το paypal. Πάντα να εξετάζετε το link =  σύνδεσμο στο οποίο καταλήγουν, αλλιώς, θα πέσετε θύμα phissing = ψαρέματος. Για μέγιστη ασφάλεια προτείνεται λογαριασμός gmail.

3) Προπληρωμένη  Visa

 

(Προπληρωμένη κάρτα μπορείτε να έχετε  από οποιαδήποτε  τράπεζα της επιλογής σας.)

Μαζί της νιώθεις ασφαλής !

Θέλετε να ψωνίζετε στο internet και να νιώθετε απόλυτα ασφαλείς?

Με  την προπληρωμένη  Visa μπορείτε!

Η προπληρωμένη  Visa σας επιτρέπει να εκμεταλλευτείτε τις προσφορές που βρίσκετε στο διαδίκτυο, προσφέροντας ασφάλεια στις συναλλαγές σας.

Γιατί τη φορτίζετε εύκολα γρήγορα και απλά ακριβώς με το ποσό που επιθυμείτε κι όταν μηδενιστεί μπορείτε να την επαναφορτίσετε με οποιοδήποτε ποσό επιθυμείτε.

Για έλεγχο και ασφάλεια όχι μόνο στο internet αλλά και σε όλες σας τις συναλλαγές στα μαγαζιά στην Ελλάδα και το εξωτερικό η προπληρωμένη Visa αποτελεί μια νέα δυναμική πρόταση.

Πρόκειται, λοιπόν,  για μια κάρτα πολλαπλών χρήσεων που φέρνει μοντέρνο αέρα στις αγορές σας στην Ελλάδα και το εξωτερικό και σας επιτρέπει να ελέγχετε απόλυτα τα έξοδά σας!

Προπληρωμένη  Visa

Χρήσιμες Πληροφορίες

Φόρτιση/Επαναφόρτιση

Μπορείτε να φορτίζετε την προπληρωμένη  Visa με ποσό έως €1.000, καθώς και να επαναφορτίσετε την κάρτα σας εύκολα, γρήγορα και απλά (μέχρι το ποσό των €1.000). Επιλέξτε τον τρόπο φόρτισης και επαναφόρτισης που σας εξυπηρετεί καλύτερα:

* Με κατάθεση μετρητών ή μεταφορά από υφιστάμενο καταθετικό λογαριασμό από το ταμείο της τράπεζας

* Μέσω ΑΤΜ (ισχύει μόνο για την 1η φόρτιση της κάρτας)

* Μέσω e-banking, εφόσον διαθέτετε ήδη πρόσβαση

* Μέσω E - banking εφόσον διαθέτετε ήδη pin

Ασφάλεια, ακόμα και σε περίπτωση κλοπής ή απώλειας

Η προπληρωμένη  Visa σας παρέχει ασφάλεια, ακόμα και σε περίπτωση κλοπής ή απώλειας. Στην περίπτωση αυτή, μπορείτε να το δηλώσετε στο E-phone Banking ή στο κατάστημα από το οποίο προμηθευτήκατε αρχικά την κάρτα. Στη συνέχεια, θα παραλάβετε τη νέα κάρτα σας, στην οποία μπορείτε να μεταφέρετε το υπόλοιπο της παλιάς, εφόσον υπάρχει.

 

4) Πληρωμή με κατάθεση στην τράπεζα.

ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΘΝΙΚΗ

IBAN

87840000480

1. Καταθέτετε το ποσό που θέλετε να χρησιμοποιήσετε στον τραπεζικό λογαριασμό της arthromed.gr με αιτιολογία κατάθεσης το email με το οποίο έχετε κάνει την εγγραφή σας.

(Προσοχή: Η πίστωση του λογαριασμού σας γίνεται αυθημερόν όταν η κατάθεση και στη συνέχεια η συμπλήρωση της online φόρμας, έχει ολοκληρωθεί έως τις 16:00 (ημέρες Δευτέρα έως Παρασκευή) αλλιώς την επόμενη εργάσιμη ημέρα. Σε περίπτωση που μεταφέρετε χρήματα από οποιαδήποτε άλλη τράπεζα, υπολογίστε ότι θα υπάρξει μία έως τρείς ημέρες καθυστέρηση της μεταφοράς του εμβάσματος. Αυτή η καθυστέρηση ισχύει και για μεταφορές μέσω Web Βanking, οπότε για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, ελέγξτε τον χρόνο που απομένει για να λήξει η προσφορά που σας ενδιαφέρει.)

2. Αφού έχετε ολοκληρώσει την κατάθεση, συμπληρώστε τα απαραίτητα στοιχεία στην αντίστοιχη φόρμα, ώστε να πιστωθεί στον λογαριασμό σας το ποσό το οποίο έχετε καταθέσει, περίπου 1 ώρα μετά την κατάθεση.

3. Αγόρασε: Το ποσό που έχετε καταθέσει έχει πλέον πιστωθεί στον λογαριασμό σας. Μπορείτε να αγοράσετε όποια από τις προσφορές μας επιθυμείτε χρησιμοποιώντας την πίστωση σας.


Για επιπλέον διευκρινήσεις, μπορείς να απευθυνθείς στο 2310 822993.

*F1 Το paypal χρεώνει ένα μικρό ποσοστό από τα λεφτά που εισπράττετε, πηγαίνετε στον τομέα βοήθειας και πληκτρολογήστε «fees = έξοδα» για να ενημερωθείτε σχετικά.

Σε περίπτωση που πέσετε θύμα απάτης, το paypal εγγυάται το πλήρες ποσό. Μπορείτε να ανοίξετε μια υπόθεση για οποιοδήποτε παρόμοιο πρόβλημα αντιμετωπίσετε στο resolution centre = κέντρο ανάλυσης.

Τα στοιχεία που βάζετε πρέπει να είναι πραγματικά και όμοια με  αυτά της ταυτότητάς σας. Σε περίπτωση που κάνατε κάποιο λάθος στην καταχώρηση ονόματος υπάρχει σχετικός τομέας υποστήριξης του paypal.

Στην περίπτωση που θέλετε απεριόριστο ποσό συναλλαγών θα πρέπει να στείλετε μέσω ειδικής φόρμας που υπάρχει στο paypal ένα επίσημο έγγραφο που σας ταυτοποιεί (ταυτότητα, διαβατήριο κλπ) και ένα λογαριασμό που πιστοποιεί τη διεύθυνσή σας.

Θα μπορούσατε, αντί να περιμένετε τη μηνιαία αναφορά να πάρετε τηλέφωνο την τράπεζά σας μετά από  2-3 μέρες να σας δώσει τον αριθμό για την πιστοποίηση του λογαριασμού σας. Το paypal κατηγορηματικά αποτρέπει από τη χρήση αυτής της εναλλακτικής για λόγους ασφάλειας του λογαριασμού σας. Ωστόσο είναι μια καλή λύση στην περίπτωση που έχετε χρεωστική και δεν έχετε επιλέξει αποστολή μηνιαίας αναφοράς των συναλλαγών σας όταν κάνατε την αίτηση γα κάρτα στην τράπεζα.
 

5) Αντικαταβολή μέσω courier

Παραλαμβάνετε την παραγγελία σας μέσω courier από τη ACS και εξοφλείτε το αντίτιμο τη στιγμή της παραλαβής. Αποτελεί τον ασφαλέστερο τρόπο εξόφλησης για τον πελάτη, καθότι είναι βέβαιος για το τι παραλαμβάνει και πόσο κοστίζει.