Κατηγορίες

Μέλη

 

 

 

 

 

 

 

 

Προφίλ


ΠΡΟΦΙΛ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ:

 

Η εταιρεία ARTHROMED PLUS εξειδικεύεται στο χώρο των ορθοπαιδικών ειδών από το 2003. Η ARTHROMED PLUS στεγάζεται στη Θεσσαλονίκη με μία μεγάλη έκθεση προϊόντων επί της λεωφόρου Βας. Όλγας. Η εδραίωση της εταιρείας βασίζεται στην 30χρονη εμπειρία του στελεχιακού δυναμικού της, καθώς και στην τεχνογνωσία του προσωπικού της.


Η εταιρεία αποσκοπεί στην ανάπτυξη, για αυτό και επιδιώκει την επέκταση και διοχέτευση και σε άλλους τομείς του ιατρικού χώρου, πλέον των ορθοπαιδικών ειδών, γεγονός που έχει πραγματοποιήσει από την ημέρα έναρξή της με την εκτενή δραστηριότητά της στον τομέα των πνευμονολογικών συσκευών και της φροντίδας κατά των κατακεκλιμένων ασθενών.


Η εταιρεία συνεργάζεται κυρίως με κέντρα αποκατάστασης και αποθεραπείας, ιδιωτικές κλινικές και νοσοκομεία, εδραιώνοντας σταδιακά ολοένα και περισσότερο την παρουσία και αξιοπιστία της στον συγκεκριμένο ιατρικό χώρο.
Βασική αρχή της εταιρείας είναι η άμεση εξυπηρέτηση του πελάτη, η οποία περιλαμβάνει την εκ νέου διεκπεραίωση της συναλλαγής του πελάτη με τον ασφαλιστικό του φορέα, συγχρόνως με την επίδειξη, παροχή και εφαρμογή του ιατρικού είδους που απαιτείται. Η υποστήριξη και συμπαράσταση στον πελάτη υφίσταται ανεξαρτήτου ωραρίου και χρονικού διαστήματος με σεβασμό πάνω απ’ όλα την ανάγκη του πελάτη.  


Η καθημερινή τριβή, η κατάρτιση και η εμπειρία έχουν συντελέσει στην ικανότητα μελέτης και εξοπλισμού νοσοκομειακών και ιατρικών μονάδων σε ό, τι αφορά τα ιατρικά μηχανήματα και την επίπλωση του χώρου. Τα προϊόντα είναι εισαγωγής από μεγάλους οίκους του εξωτερικού με διαπιστεύσεις, φέροντας πιστοποιητικά διαχείρισης ποιότητας με βάση το ευρωπαϊκό πρότυπο.